torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Jaiku päivittyi


Jaikusta, tuosta hämmentävästä, jaa sosiaalinen kontekstisi kavereiden kanssa, softasta on tullut uusi versio. En ole testannut vielä, mutta voiko ohjelma olla huono jos jo sen ominaisuuslista tuntuu häiritsevältä? Kokeile vaikka lukea seuraava lause: "Browse your friends contacts, so you can more easily discover new people". ;) Boonuksena softa toimii nyt myös 3rd edition laitteissa.

Miinuksena Jaikido-blogin perusteella puuttuvina ominaisuuksina näyttäisi olevan yhä instant messenger yhteydet ICQ, Messenger, Yahoo jne... verkkoihin joiden ei luulisi olevan vaikeita toteuttaa, kun kerran Jabberia käsittääkseni tuossa kuitenkin käytetään. snif :(

Linkkejä:

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kokeilin Jaikua privapuhelimessani heti kun se ilmestyi ja softa otti ja kaappasi osoitekirjani vallan. Nyt en saa sitä un-installoitua en kirveelläkään.

zache_ kirjoitti...

Äh, käytätkö puhelintas suomenkielisenä? Jos näin niin, kokeiles vaihtaa kieli enkuksi ja asentaa se Jaiku uusiksi.

Se ainakin auttoi betaversion kanssa hyvin hämäriin ongelmiin, kuten siihen miten hitossa tän saa näkymään menuihin ja asennetutohjelmat listaan niinkuin kaikki muutkin ohjelmat :)

Tuija kirjoitti...

Näin tein. Oli näköjään vanha nikkikin vielä vapaana, vaikka olin ärsytyksissäni jo tuhonnut tilin kertaalleen netin kautta. Nyt se näyttäisi toimivan ihan siivosti. Tekstaripäivitys on hauska feature mutta tuskin tulee kovin käytettyä, vai mitäköhän se ulkomaantekstarin lähettäminen mahtaa kustantaa. Hm.