perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Radio Koskisuomen Vaalivalvojaiset 18.03.07 Klo 21-23!

Radio Koskisuomen podcastien puuhamies Henrik Anttonen pitää live vaalivalvojaiset internetissä 18.3, kl 21-23 välillä. Ohjelmaa voi kuunnella nettiradio tyyppisesti MP3 streamista ja ohjelmaan voi osallistua joko Skypellä tai matkapuhelimella. Nyt kun mainitsin Koskisuomen, niin mainostetaan samalla myös Henrikin lähes päivittäistä PodPäivä-podcastia.


Ja sitten paw.nu:n statuksesta

Paw.nu on ollut viimeaikoina enemmän kuin epävakaa ja palvelimen kovo on satunnaisin väliajoin mennyt kirjoitussuojatuksi ja tuonut muita ongelmia myös. Esimerkiksi äsken ollut tunnin katkos johtui tuosta. Ehjää rautaa on tulossa rikkinäisen tilalle ja asiakaspalvelu on ollut nopeaa eli tämä ei ollut kitinää palveluntarjoajasta (johon olen tyytyväinen btw) vaan info tilanteesta.

Toinen ongelma on ollut, että on tullut varmistettuja ilmoituksia ettei satunnaisista (3kp) Elisan kotiliittymistä saanut yhteyttä paw.nu:hun ja ei niin syvällisen pohdinnan tuloksena on ollut, että se johtuu kuun asennosta ja internetin luonteesta. Minua viisaammat internetissä sanoivat, että Elisan ominaisuutena on satunnaisten sivustojen toimimattomuus.

En ole itse Elisan asiakas joten en osaa arvioida väitteen todenperäisyyttä, mutta logien perusteella myös suurin osa Elisan käyttäjistä pääsee perille aivan kuten muutkin.

... jatkamme siis Elisa asian tutkimista.

2 kommenttia:

Jan-Erik Finnberg kirjoitti...

Elisa sensuroi internetiä?</folio>

zache_ kirjoitti...

Jep, ne kokee paw.nu:n kilpailijaksi niiden mobiilibisneksille ja siks sensuroi kotiadsl:iä.

Eli, tuo toimimattomuus on kuulemma jatkunu kauemmin kuin meitsin vaalikirjoittelu.