perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Blogi auki + mobile.vr.fi

Hmm, tuo Googlen mainosblogi ilmoitus jäi tuohon, koska oli kännykkänetin takana eteläsuomessa aikaa viettämässä. Joka tapauksessa Googlen tyypit olivat nopeita ja sivu aukesi vuorokauden sisällä siitä, kun olin täpännyt linkkiä virheellisestä lukitsemisesta. Nopeita olivat, toisin kuin mie.

mobile.vr.fi

VR on julkaissut uuden mobile.vr.fi sivun. Jos tuo toimii, omilla testauksillani se ei toiminut puolella laitteistani tämän takia, niin suosittelen käyttämään sitä. Vr.paw.nu toimii toki myös, mutta kuten on nähty niin se menee rikki, jos vr-säätää omia sivujaan. Esimerkkinä vaikka heidän 2kk kestänyt merkistösäätönsä. Tämän hetken valinta näyttäisi olevan utf8, joten ehkä se pysyy.

Käyttäjämääristä muuten sen verran, että paw.nu:alla olevaa hakua käyttää tällä hetkellä n. 0.5-1 ihmistä päivässä. Korkeimmillaan käyttäjämäärät puolestaan olivat 2006 vuoden keväältä, kun vanhaa vr-hakua käytti säännöllisesti 5-10 ihmistä päivässä. Sitten tunnukseni batmaniltä katosivat ja siirsin sivut paw.nu: alle sekä tein tuon punaisen leiskan. Tämän jälkeen käyttöä on ollut tuo pari ihmistä päivässä.

Ehkä olisi pitänyt pysyä mobiilisivujen näköisessä leiskassa?

PS: Luvut on oikeita kännykkäkäyttäjiä ja niistä on jätetty minun oma käyttöni pois ja 4mobile:n linkkasi näemmä toisaalla oleviin backup sivuihini, josta en saa statseja joten ehkä siellä on enemmän kävijöitä kun tuo mainittu 1.

2 kommenttia:

Qtea kirjoitti...

Mä odotan vieläkin sitä Pandoran kuolemaan liittyvää vihabloggausta, toivottavasti se joskus tulee ;).

zache kirjoitti...

Hmm, katsotaas saisinko jotain kirjoitetutta. :)