maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Tuunaa kansanedustajasi

www.tuunaaedusjasi.fi

"Kansanedustajat tarvitsevat ilmastotietoa. Dodo ry järjestää nettihuutokaupan, jonka kautta kansalaiset voivat ostaa omille edustajilleen ilmastonmuutoksesta kertovan Oscar-palkitun Epämiellyttävä totuus –dokumenttielokuvan. Näin uusi eduskunta tuunataan selättämään ilmastonmuutos!", Dodo

Ja sitten pätkä tuunaa edustajasi FAQ:sta:

"Miksi juuri tämä elokuva?

Epämiellyttävä totuus -elokuvassa käsitellään ilmastonmuutosta sekä poliittisesta että luonnontieteellisestä näkökulmasta. Lisäksi tämä on tuore, visuaalisesti näyttävä ja kerronnallisesti hyvin rakennettu.

Miksi kansanedustajia, joilla varmasti on varaa itsekin ostaa tämä elokuva, pitää tukea tällä tavalla?

Tarkoitus on luoda hyvä kannustin elokuvan katsomiseen. DVD ja siihen liitetyt henkilökohtaiset suositukset kansalaisilta ovat vahva viesti siitä, että tämä asia on tärkeä ja että tähän on syytä perehtyä syvällisesti."

Ja vielä toimintaohjeet by MOS2

-- CLIP --
  1. huuda kansanedustajallesi DVD, voittaja saa henkilökohtaisen tervehdyksensä edustajalle + mahdollisuuden osallistua luovutusgaalaan tai
  2. jätä sivulle terveiset, joista tehdään kullekin kansanedustajalle kooste DVD:n yhteyteen.
-- CLIP --


Sitten menovinkki Turkuun.


Vapaan elokuvan festivaali

"Vapaan elokuvan festivaali järjestetään 28.-29.4.2007 Turussa elokuvateatteri Kino Thaliassa, Aurakatu 10, toinen kerros, 3. sali. Salissa on 78 paikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Vapaa sisäänpääsy kaikkiin näytöksiin!"

Ohjelma: (Lauantai ja sunnuntai)

Ei kommentteja: