lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Vaalimasinointia

avoinelama.fi suosittelee äänestämään (VAALIT 2007)

Sivulle on nyt lisätty Avoimen Elämän vaalimasinointibanneri, joka linkittää sivulle jossa on tietotekniikalle myönteisiä ehdokkaita. Avoimen elämän agenda on seuraava:

Avoin Elämä -blogi osallistuu näissä eduskuntavaaleissa masinointiin. Nyt testataan onko masinointiverkoston voima todellista vai ei. Tavoitteena on äänestää eduskuntaan mahdollisimman moni sellainen kansanedustaja, jonka voimme luottaa turvaavan perusoikeuksiamme tietoyhteiskunnassa. Viralliset avoinelama.fi ehdokkaat perustuvat laajaan verkossa vallitsevaan konseksukseen, heidät on valittu niin että kaikki bloggaajat, tietoyhteiskunta-aktivistit ja muut masinoijat voivat yhdessä rintamassa seistä näiden suositusten takana.

Kullekin vaalipiirille on alla avoinelama.fi blogin virallinen äänestyssuositus. Tavoitteena on keskittää vaalipiireittäin äänet yhdelle ehdokkaalle. Jos edes nämä alla olevat ehdokkaat pääsisivät eduskuntaan, se olisi jo pienen vallankumouksen veroinen saavutus. Toissijaisena tavoitteena on yksinkertaisesti saada virallisille ehdokkaille mahdollisimman paljon ääniä. Jos nämä masinointiverkoston ajamat ehdokkaat saavat paljon ääniä, pääsivätpä he sitten eduskuntaan tai ei, tulos kyllä noteerataan muissa puolueissa. Tämä on se mitä lopulta haluammekin.


Muuta


  • Muita korjauksia on, että 'Olen rikollinen' -bannerin palvelin näemmä on vaihtunut, dotkommuuni.org:sta olenrikollinen.org:iin, joten nyt se näkyy taas.
  • "Kirsi (Verkkolehti In Medias Res) pyytää meiltä vastauksia muutamaan ravitsemusta sivuavaan kysymykseen teemalla "miksi me lihomme". Vastatkaa mieluummin meilillä että Kirsi saa kirjoitettua jutun itse ennen muita toimittajia ", Halo Efekti
  • Jyväskylässä: "Tiistaina 13.2. klo 17.30 (Auditorio 3) ja torstaina 15.2. klo 16 (Auditorio 2) Al Goren Epämiellyttävä totuus -elokuva Yliopiston Agorassa. Vapaa pääsy. Tervetuloa!", via vihreakeskisuomi, JYU tapahtumakalenteri.
  • Pieni utf8 korjauksen aiheuttama linkkibugi korjattu

2 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Moi! Kiitti vinkistä, mäkin rupesin masinoijaksi.

Tuo leffavinkki oli kanssa mainio - saa nähdä kerkeänkö sinne. Kiitokset siis!

zache_ kirjoitti...

Ooh, saas nähdä lähteekö tuo leviämään. Technoratin haun perusteella sinä ja minä olemme pistäneet badgen sivuille ja Tuhat sananaa sekä Ajankuva on maininnut kampanjasta.

Ja tietty Pineserin Riitta on kans blogannu tuosta.