keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Royal Artist Club

Royal artist club sample image

This space belongs to mobile blogs made by the bands, only bands not by press, managers, record company pr persons or whatever.

Suurimmassa osassa MMS-kuvablogeista on vikana se, että vaikka kännyköillä on mahdollisuus instant julkaisuun niin ei ole mitään sanottavaa. Royal artist clubilla kamerat on artistien käsissä ja nettiin tulee varsin omanlaistaan settiä perustuen siihen, että tekevälle tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Tämä on jos ei mielenkiintoista, niin ainakin useimmiten koomista. Yhden päivän perusteella julkaistut kuvat näyttäisi olleen tissejä, viinaa, musiikkia, matkustusta ja työntekoa. ROK meininki siis ja vielä kun tuonne saisi pelkkien kuvien lisäksi myös audio ja videoclippejä samaan tapaan instant julkaistuna niin homma olisi TODELLA BUENO. :)

Vielä pidemmälle pohdittuna, niin gadgeteillähän saisi kaikenlaista muutakin julkaistua automaagisesti, kuten vaikka Johanin automaattiblogaajalla voisi tehdä tiivistelmän päivän tapahtumista alla olevaan tapaan. Tämä tietysti voisi alkaa ahistamaan yksityisyyden kannalta, mutta niin kauan kun kaikki on vapaaehtoista en näe exhibitionismissa mitään suurempaa ongelmaa. :)

----- CLIP -----
A day in Glanerbrug
The photos that I took today:
(09:38) Coffee table in Enschede (TI Office)
The weather that I enjoyed today: it has been overcast and windy in Enschede, 12-18C, with a relative humidity of 69%, there was 4.8mm of rain, a moderate breeze was blowing from north to northwest (24.0h). The cities that I visited today: Enschede (5.3h), Glanerbrug (8.5h). The places that I stayed in today: TI Office (5.2h), Home sweet home... (8.4h). The buddies that I met today: Caroline (3.4h).

----- CLIP -----

Ei kommentteja: