sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Kokeilussa BitLet.org:n streamaava bittorrent mp3-soitin

Olen tässä testaillut BitLet.org:n kokeellista Bittorrent clienttiä. (AfterDawnin uutinen) Se on selaimessa toimiva appletti, joka streamaa "älykkäästi" bittorrentilla jaossa olevaa musiikkia (mp3, ogg). Idea on samantapainen kuin Triblerissä, mutta vain selaimeen upotettuna.

Homman keskeneräisyys näkyy kuitenkin siinä, ettei kaikkia torrentteja saa ladattua, mistään ei näe missä vaiheessa lataus on. Lisäksi streamaus toimii välillä kaikkea muuta kuin älykkäästi. Lisäksi itse musiikkisoitin on ehkä maailman huonoin, eikä ladattua tiedostoa voi tallentaa. Lisäksi irkissä raportoitiin, että se soitin kaatoi joidenkin testaajien selaimen. Eli se tosiaan on _experimental_ vaiheessa vielä.

Jos edellä mainittu ei pelottanut ja kiinnostaa testata hyvää ideaa, joka on lastentautien poistuttua arvatenkin nopeasti yleistyvä sellainen, niin alla pari hyvin seedattua (laillista) torrenttia BitLet:n läpi soitettuna.
Firefox add-on vinkki:

Tags Everywhere Firefox laajennus lisää Googlen yms hakukoneiden tuloksiin ja nettisivujen yläreunaan palkin mistä näkyy sivun del.icio.us tagit. (Imo tämä ärsyttävä ja stalkkaava ominaisuus, mutta sen saa pois päältä). Hakutulostagit puolestaan on hyödyllinen ominaisuus, sillä siitä näkee suoraan sen onko joku muu katsonut hakutuloksen linkin tagittamisen arvoiseksi.

Ei kommentteja: