lauantaina, heinäkuuta 05, 2008

Twisted sister Ideaparkissa...


Twisted sister teki  aikoinaan yhden niistä biiseistä (video), jotka saivat Tipper Goren, (Al, ilmastonmuutos, Goren vaimo) hermostumaan ja saamaan jenkeissä läpi Parental Advisory  -tarrat. Bändi kävi myös puolustamassa rock-musiikkia yhdysvaltain senaatille (video, transcripti).  Tästä on tultu siihen, että tyypit soittelevat ostareilla.  Olisi mielenkiintoista kuulla mitä kapinallisuudelle on tapahtunut  ja mitä tyypit itse asiasta ajattelevat.

Kovin on ironista ja vittuilisin jos en kovin diggaisi bändiä.  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ideapark ei ole mikään ostari, vaan liikekaupunki ja iso tapahtuma-areena. Tänä vuonna Ideaparkissa esiintyy yli 100 suomalaista bändiä ja useampi ulkomainen. Yhteensä vuoden aikana on yli 30 isoa tapahtumaa lastenpäivistä jättikonsertteihin ja messuihin. Myöskään 7000 ihmisen kapasiteetin vuoksi ei voida puhua mistään "ostarilla soittamisesta".

Anonyymi kirjoitti...

Taisi Ideaparkin PR-toimisto löytää sun blogin.

Ideapark on muuten ihan perseestä. Samat kaupat kuin muualla ja lisäksi siellä on pirun hämärää.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tämä lienee merkki siitä kuinka jo Suomessakin tietyissä yrityksissä (kesätyöläiset?) googlailevat aktiivisesti mitä yrityksistä kirjoitetaan.. ja näköjään "oikovat" käsityksiä :). Tai sitten kyseessä on joku Ideaparkin fani-individuaali.

Mikä on "liikekaupungin" määritelmä? Kauppalehti VIPissä oli juttua Ideaparkista, ja siinä kerrottiin, että "paikka johon tullaan shoppailun lisäksi oleilemaan, viihtymään ja viettämään aikaa kaupunkimaisessa miljöössä." Eikös tuo ole IHAN sama asia kuin (jenkkityylin iso) ostari? Voidaanko sitä paitsi puhua kaupungista, jos siellä ei asu ketään.

Btw kuka helvetin dille menee "oleilemaan ja viihtymään" paikkaan, jonka ainoa tarkoitus on saada yksilö kuluttamaan rahaa? sick, sick, world..

zache_ kirjoitti...

Veikkaisin, että Ideaparkin tyypit ennemminkin ahkerasti seurailevat sitä mistä heidän sivuilleen tullaan (kuten kunnon salarimanien kuuluukin).

Mut mut, afaik ostari on se isokin ostari ja vaikka sopisimme, että mesta on liikekaupunki niin ei se kyllä yhtään keikan ironisuutta vähennä. Päin vastoin. :)